Trubači Beograd

Truba je limeni duvački instrument koji potiče još iz antičkog doba. Truba se još od davnina koristila kada su se objavljivale bitne vesti uz fanfare kao i u vojnim pohodima truba je davala jasne signale.

Kontakt Trubača Beograd+381 63 815 73 59

trubaciDanas se zvuci truba često čuju na mnogim veseljima. Postoji veliki broj trubačkih festivala gde se trubači nadmeću u svojim muzikalnim sposobnostima.

Trubači iz Beograda su učesnici mnogih festivala širom naše zemlje Srbija, a učestvoju i na raznim veseljima i u inostranstvu u Italiji, Austriji, Nemačkoj, Hrvatskoj i ostalim zemljama jer dobra truba i dobar trubački orkestar se na daleko čuje.rezerviši trubače

Atmosvera koju stvara naš trubački orkestar Trubači Beograd možemo slobodno reći da se dugo prepričava. Mnoge svadbe, slave, rođendani, krštenja, punoletsva, razna slavlja obeležila je truba u slavu radosti i kako bi svi čuli veselje domaćina.

Trubači Beograd CENA

Trubači Beograd Često dobijamo pitanje koja je cena trubača na slavljima?
Cena trubača za slavlje se kreće od 50e pa naviše u zavisnosti da li idemo Van beograda ili ne. Da li više puta u toku veselja učestvuje naš orkestar trubača , da li slavljenici žele više trubača, onda kontaktiramo kolege sa kojima sarađujemo.

Trubači Beograd sviraju različit repertoar od narodnih, zabavnih pesama, kola sve u zavisnosti od naručene pesme.

Trubači na svadbi

postali su sastavni deo uz iznošenje mladenačke torte. Kao fanfare odjeknuće truba da obeleži naslađi događaj tog dana.

Trubači za krštenje deteta

kao znak proslave najlepšeg čina ulaska deteta u veru.

Trubači za slavu

Danas mnogi krsnu slavu obeležavaju uz veliki broj zvanica pa simam tim žele da i veselje bude glamurozno i da se pamti i prepričava cele godine zato pozivaju trubače na slavu kako bi svi gosti uživali u krsnoj slavi.Trubači Beograd

Trubači za punoletstvo

Punoletstvo predstalja događaj kada slavljenik puni 18 godina i to je bitan datum kada se smatra da slavljenik može da postane samostalan.

Proslavite vaš bitan datum uz TRUBAČE POZOVOM NA BROJ TELEFONA +381 63 815 73 59